"Fotoboksvarsleren er liten, enkel og effektiv"

Omtale Finansavisen:

Fartsgrenser er utvilsomt til for å overholdes, men når du triller gjennom Oslofjortunnelen eller følger trafikken på ukjente veier, er det greit å være fokusert når fotoboksene passeres i et uoppmerksomt øyeblikk.

Fotoboksvarsleren Cruise Control oppdateres med nye fotobokser via PC-en og lades med stikkontakt., USB eller 12V-i bilen. Da vil fotoboksvarsleren avgi en pipelyd når farten er ok, eller en sirene hvis farten er for høy.

Vi opplevde at den varslet oss også når fotoboksen ikke stod i vår kjøreretning, men heller en gang for mye, enn en gang for lite. Prisen på 690 hos de fleste bilutstyrsbutikker er betalt etter en sirenelyd.

Fartsgrenser er utvilsomt til for å overholdes, men når du triller gjennom Oslofjortunnelen eller følger trafikken på ukjente veier, er det greit å være fokusert når fotoboksene passeres i et uoppmerksomt øyeblikk. Fotoboksvarsleren Cruise Control oppdateres med nye fotobokser via PC-en og lades med stikkontakt., USB eller 12V-i bilen. Da vil fotoboksvarsleren avgi en pipelyd når farten er ok, eller en sirene hvis farten er for høy. Vi opplevde at den varslet oss også når fotoboksen ikke stod i vår kjøreretning, men heller en gang for mye, enn en gang for lite. Prisen på 690 hos de fleste bilutstyrsbutikker er betalt etter en sirenelyd.